2015-04-23 07:41:23• hírek • Szatmár.ro

Jót nevettünk de még nagyobbat ámultunk

Felejthetetlen élménnyel indult haza szerda este a stand-up magic előadás közönsége.

Nem mindennapi előadás volt a szerda esti, amelyet a filharmónia előadótermében tartottak. Nevettető stand-up előadásra készült a közönség, de annál jóval több lett a műsorból.

Már az állj ki és dumálj része sem volt hagyományos, hiszen most nem egy egyszerű nagydumás, hanem egy zseniális parodista lépett a szatmári közönség elé Somogyi András személyében. A művész főleg a magyar kereskedelmi tévézés sztárjait elevenítette meg a színpadon hangjával és gesztusaival. Betekintést nyerhettünk kicsit az X-Faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen kulisszái mögé, olyan sztárok jelentek meg a színpadon Somogyi előadásában mint Szikora Róbert, Győzika, Alföldi Róbert és Verebes István. De a politikusok sem maradtak ki, Gyurcsány Ferencnek, Orbán Viktornak, de még Torgyán Józsefnek is volt egy-két jó beszólása.

A parodista után pedig a nagydumás bűvész-világbajnok, Hajnóczy Soma lépett színpadra. Nehéz eldönteni, hogy a szövege vagy az általa bemutatott trükkök voltak-e jobbak, de annyi biztos, hogy a közönség egyszer a hasát fogta, utána meg tátott szájjal figyelte az eltűnő vagy éppen átalakuló kendőket, a soha el nem fogyó kártyapaklit vagy a bűvész kezében összeforró és szétváló fémkarikákat.

Hajnóczy többször is a közönség segítségét kérte, hölgyeket és urakat szólított a színpadra, sőt egy trükköt is próbált megtanítani a jelenlevőknek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: